This page in english

Frisbee med 360° Hjärntorget Roliga saker jag hittat En del sportlänkar Underliga saker Lite musiklänkar Mer om oss Bilder på Therese Lillsyrrans hemsidaSkriv till oss!

Roland, Sara & Therese Johansson

välkomnar dig till våran hemsida !

<= Click the flag to the left if you want the english version

  Så här har vi sett ut

  Eftersom du nu har hittat vårt digitala hem så kan vi väl berätta att vår analoga bostad finns i Härryda närmare bestämt 27 km. öster om Göteborg

  På denna sida finns de viktigaste länkarna i den gula spalten på vänster sida.

  Klickar du på den översta, Union Jack, så finns denna sida igen, fast då inknappad på det engelska språket.

  Ett av våra största intressen är frisbeegolf, den perfekta sporten för hela familjen. En klar favoritsysselsättning, hur kul som helst och lagom med motion. Här är naturligtvis länken till Frisbeeklubben 360°, vill du veta mer om frisbeegolf i Göteborg så är det sidan för dig.

  Den än så länge virtuella klubben Hjärntorgets Sällskapsspelsällskap återfinns också här, och är till för dig som vill lära dig spela klassiska spel som t.ex. Tablut, Backgammon, Schack och andra brädspel. Bland det som spelas mest så finns Trax, ett nytt intressant spel som du kan få veta mer om hos Hjärntorget.

  Ett annat intresse är humor, Här finns en del länkar till några utvalda roliga platser, rekommenderas! Därefter så kommer en sportig länksamling till några favoritklubbar Mest fotbollsklubbar men även en del andra.

  Ett annat intresse är de underliga saker som finns lite här och var Här finns lite bilder och länkar som jag hittat, en sida som inte har så mycket ännu men ska väl bli större framöver. Musiken ska man väl inte glömma heller, En del favoritartister finns här Bara lite bilder och länkar än så länge.... (låter "Under Construction" bekant?)

  Vill du veta lite mer om oss i familjen Johansson så kan du besöka denna sida, eller så kan du besöka sidan med bilder på vår guldklimp Therese.

  Sist men inte minst, så återstår nunan längst ner, och det är en länk till min lillsyrra Karin och hennes lilla hörna av nätet.

  Här kan du ePosta till oss


  Klockan var när du kom hit:

  och datumet är:

  Om du inte visste det så använder du:

  Så här många har kollat på den häringa sidan:

  sidan uppdaterades 02-03-02
  This document was created

  Nu finns det inget mer att se!
  Men jag sa ju att det inte finns något mer att se !!!
  Nu är det faktiskt inget mer