Om sidan

Detta är ingen officiell hemsida utan bara ett amatörprojekt av en hängiven beundrare av Arto Paasilinnas böcker. Jag försöker uppdatera materialet då det kommer fler översättningar eller andra nyheter till min kännedom, men lita inte på att bibliografier mm alltid är helt uppdaterade.

Om jag är för slö med att uppdatera, vilket jag alltid är, så skicka ett mail och klaga högljutt! Jag tål kritik. (Jag ignorerar den helt enkelt. ;-)

Om mig

Jag som är ansvarig för denna hemsida heter Jan Rancken, är 23 år och läser för tillfället Matematiskt-Naturvetenskapligt program på Göteborgs Universitet.

Mitt största intresse förutom böcker är musik. Jag lyssnar mest, men ibland tar rockstjärnedrömmarna över och jag inbillar mig att jag ska skriva nästa stora svenska hit. Drömmarna brukar för det mesta slås brutalt sönder och samman efter tio minuter med musikprogrammet, men då och då lyckas jag trots allt krysta fram en och annan låt som kanske inte torde förorsaka några nämnvärda fysiska och/eller psykiska problem hos lyssnaren så länge volymen hålls på en mycket låg nivå.
Om detta låter som något du är villig att utsätta dig för (fn utan betalning tyvärr) så surfa vidare härifrån till min andra hemsida. Adressen som du ska skicka dina erbjudanden om skivkontrakt/ stämningsansökan för sveda och värk till efteråt är: jan.rancken@mbox300.swipnet.se