VÄLKOMMEN TILL
Eriks Svenska sidor


New Mina internationella sidor på Geocities har blivit avstängda eftersom jag förlorat mitt lösenord till dessa. I stället ligger dom nu här på Swipnet. Den som söker efter mig på Geocities får nu i fortsättningen använda länken till "Erik's International Pages" nedan.


Erik Detta är mina Svenska Sidor på TELE2/Swipnet. Här kan du läsa om mig och mina intressen samt hitta ett antal länkar till andra platser på World Wide Web. Jag har dock flera Web-sidor. Dom heter:
English Erik's International Pages.

Dom Internationella Sidorna är helt på engelska och där har jag skrivit om mina favoriter: Rolling Stones och Beatles. Jag har spelat Monty Pythons första CD-rom 'Complete Waste of Time' med mera. Dessutom kan du läsa om Rolling Stones förra världsturne - Bridges to Babylon - som också var i Sverige. Missa inte att göra ett besök.


Eriks Svenska sidor innehåller detta:


Rolling Stones har varit i Sverige:

Onsdagen den 4:de september 2002 öppnade Rolling Stones sin nya "40 Licks Tour" i Boston USA med föjande låtar. Nu har dom i juli 2003 också kommit till Sverige och spelat. Jag var naturligvis på plats i Stockholm och ni kan läsa mina artiklar om deras spelningar (endast engelska) på föjande ställen:


Jag är också mycket intresserad av sport:

Bajen logo SM-Guld till Hammarby!
Bajen har tagit SM-Guld i fotboll 2001. Ingen trodde att dom skulle hålla säsongen ut, men nu har det hänt. Slut på tjatet om att Bajen aldrig kan vinna, och hur dom gjorde det sen! Läs mer här.

Kolla också in dom officiella sidorna för Hammarbys olika sektioner samt för Bajen Fans på:


Andra länkar av intresse:


Detta var allt för den här gången, men 'Det kommer mera'

Ryggar

THE END

'And they all lived happily ever after'


Min Internet värd är TELE2/Swipnet

Besök också Eriks International Pages